Velkommen

support+45 61 31 51 31  •  kontakt@dealfactory.dk

Betingelser

Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. DealFactory.dk kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

Levering og lager

Det fremgår af enhver deal, hvornår produktet leveres til dig. Der tages forbehold for forsinkelser.

Forudbetaling

Fremgår dealen som 'forudbetalt', bliver pengene hævet hos dig med det samme du færdiggør købet. Altså bliver pengene hævet før afsendelse af din pakke finder sted.

Betaling

Hos DealFactory tilbyder vi vores kunder at handle med kreditkort via. paypal. PayPal er verdens mest sikre betalingssystem.

Reklamationsret

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

CeltoTrade ApS
Østerbro 57, 4. th.
9000 Aalborg

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dag vi registrer din pakke som afsendt. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen sendes tilbage i ubeskadiget stand og i originalemballagen. Originalemballagen må derfor ikke være brudt. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne.

Hvis du får pakken leveret med GLS, og du lader pakken ligge på det ønskede sted for afhentning, trækkes der et returneringsgebyr på 50 kroner fra dit resterende beløb.

Ved returnering af penge, fratrækker vi fragtprisen (+ evt returneringsgebyr) og returnerer restbeløbet.